Knuder til fluefiskeri perfection loop

Knuder til fluefiskeri

Knuder til fluefiskeri er vigtigt at kunne for fluefiskeren. Her har jeg samlet nogle vigtige knuder og fundet videoer fra YouTube. Jeg bruger selv denne side fra min mobil, når jeg er ude ved fiskevandet og pludselig har glemt en vigtig knude.

Løkke til line og til flue

At lave en fast løkke kan gøres på flere måder

Rapala knot bruges ofte når en flue skal bindes på og bevæge sig frit.

Fejl ved Rapala non-slip knuden

Da jeg stolt begyndte at binde Rapala knot for at få en fast løkke, så skete det ofte, at fluen faldt af. Det var et alvorligt problem. Jeg søgte igen på YouTube og fandt nogle almindelige fejl, som man let kan komme til at lave. Se derfor nøje på denne video. Jeg har også lagt den her, for at jeg selv kan opfriske min gamle hukommelse og lave en perfekt Rapala knude.

Knuder til fluefiskeri – perfection loop

Perfection Loop bruges til at lave faste løkker på flueliner, forfang og evt. bagline. Den er perfekt. Man kan også bruge kirurgknuden, den er sikker men lidt mere klodset, da løkken bliver lidt skæv.

Knuder til fluefiskeri – her L-rig typisk med rørflue 

GUIDE — Bombarda og L-RIG til Havørredfiskeri af Andreas Lyngø

Sådan lander du flere havørreder under dit bombardafiskeri ved hjælp af L-RIG

Knot Cover til at løse knuder op

Se flere gode tricks på andre fiskesider

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.