Regnbue jagt i Storebælt

Ved stormen i oktober undslap mange regnbuer fra Musholm opdræt i Storebælt. Rygterne går og der skulle være fanget regnbuer ikke kun på Vestsjælland, men også ved de fynske Storebæltskyster.

Mange fiskere har været ude og lede nord og syd for Nyborg. Men det er nu ikke så let at finde regnbuerne i skrivende stund.

Jeg har set en lille flok tæt ved kysten et par gange. Jeg har set aktivitet af flere fisk på et lille område og halen af en stor fisk. Endvidere har jeg set en stor trykbølge af en fisk, jeg skræmte. De ville ikke tage nogle af mine fluer – pattegris og fyggi. Senere har jeg læst at man skal ned i størrelse, så nu har jeg bundet en del loppefluer i mini størrelser.

Glæder mig stadig til at fange en undsluppen burfisk. Det er jo nærmest samfundstjeneste, at få ryddet op i de fisk, der ikke hører til i den danske fauna.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.