Havørred vinter

Havørred vinter er selvfølgeligt meget afhængigt af temperaturen. Hvis det er lunt, så er det som at fiske i efteråret. Med en solrig dag kan der komme aktivitet i havørrederne.

Pladser delt af Jesper Andersen. Om Kerteminde pladsen fortæller han: Det er klogt at fiske fra land ved højvande, da badekaret løber tæt på land.

Fiskene kommer helt tæt på land specielt i højvande hvor denne plads virkelig er giftig. Fisk kystnært med korte kast, hvilket for fluefiskeren nærmest giver sig selv, da skrænten bagved kan drille lidt i bagkastet

Jesper Andersen

Jeg prøvede pladsen ved Kerteminde i dag 1. november. Der var flere små fisk og jeg havde et par store på krogen på Brenda fluen. Fiskene viste sig i overfladen tæt på land sidst på eftermiddagen og det var sjovt at kaste til dem. Jeg fandt dem inde i hjørnet og ved de yderste pynter.

Da det var lavvandet kunne jeg sikkert have vadet længere ud, som Gone Fishing viser i deres film. Drone optagelserne viser præcist hvordan det er muligt at gå ud til det mørke bælte ved lavvande.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.