Makrel fra kajak

Kajak første tur med makrel på flue

Makrel fra kajak
Makrel fra kajak

Kajak første tur med makrel på flue IMG_0525-400x300

Så har jeg købt en kajak og valgt en fiskekajak med det lovende navn Discovery. Den er fra   det norske firma Seabird og er indhandlet ved Kajaktilbud i Odense.

På min første tur mødte jeg en flok makrel som jagede små sild (?) i overfladen.  Jeg kom på kastehold – en 50 meter fra land, hvilket ikke havde været muligt med min fluestang og efter nogle kast med fluekæppen sagde det bang og en mini tun blev landet på kajakkens dæk.

 

1 kommentar til “Kajak første tur med makrel på flue”

  1. Pingback: Makrel fra kajak 2016, 2017 og 2018 - Via Fishing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.