Kajak og gedder

Kajak og gedder

Kajak og gedder i Karlskrona skærgård 9.-10. oktober 2021 sammen med kajakfiskere fra Norge, Sverige, Ungarn og mig fra Danmark. Liska Kayak Open.

Eventet var arrangeret af Pike Strike Sweden

Kajak og gedder i Karlskrona skærgård

Lørdag morgen klokken 8 lød klokken og kajakkerne skød fra land – øen Senoren. De spredte sig som en vifte i forskellige retninger. Hvor var gedderne? Pga mere saltvand var de ikke på de sædvanlige pladser. Det skulle vise sig at de stod på grundt vand. Gunnar fortalte, at de søgte ferskvand ved åudløb, men endnu flere hvor grundvand løber ud fra klipperne.

Jeg fandt en fisk i en vig. Den var på et stykke tid. Krogen var blevet sløv efter nærkontakt med en svensk sten 😰.

Vækkede også en kæmpe fisk som plaskede som en sæl.

Søgningen fortsatte uden resultat som så mange andre uden 🐟

Søndag vendte jeg tilbage til samme spot og gedderne holdt aftalen. Den sorte geddeflue lokkede gedder til hug. To fisk og den ene stor nok til at deltage i konkurrencen 😁🎣!

Kajak og gedder i Karlskrona skærgård ved Liska Kayak Open 2021
sort geddeflue
Kajak og gedder med fangst ved hjælp af sort geddeflue Geddefluer Blekinge

Træffet var enormt hyggeligt. Gunnar Ahlström og hans søn Daniel spredte så megen entusiasme og kærlighed, så alle stortrivedes. Efter dagens fiskeri var der varm mad og hygge med fiskehistorier over en Tuborg øl.

Jeg er vores ødegård i Sverige i oktober sammen med familien. Og med en times kørsel til skærgården i Karlskrona, så kan jeg udfordre nogle gedder.

Leje kajak

Kajak udlejning ved Karlskrona kajak i byen og ved Torshamn havsbad. Herfra kort til Torhamns Udde med gedder og havørred.

Kajakudlejning

Med kajakken kan man padle til nogle små øer, som er jomfruelige og hvor gedderne ikke har mødt mennesker i lang tid. Her kan duvade rundt med fluestangen og friste nogle skærgårds krokodiller.

1 kommentar til “Kajak og gedder”

  1. Pingback: Gedde fisketur Blekinge - Via Fishing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.