Kajak styresystem

Bonafide kajak styresystem

Bonafide kajak styresystem er det bedste system, jeg endnu har set. De tidligere systemer jeg har testet til Rønnest kajakken er:

  1. Det originale Rønnest system. To fodpedaler i skinner, som kan skydes frem og tilbage og styre et ror eller en motor. Det virker, men det er lidt ‘sløvt’ og ikke helt den løsning, jeg har ønsket mig.
  2. Et kombineret fodhviler og pedalsystem. Det jeg har anvendt blev importeret fra Kina. Det er gået i stykker flere gange. Jeg har måttet reparere det og det virker ustabilt. Det største problem er at jeg ikke kan dreje skarpt med kajakken. Men drejer i store kurver som en olietanker.

Bonafide kajakstyresystem fodpedaler med multifunktion

Fod hvilesystem er fleksibelt. Det kan også styre et ror eller en motor

Så tænkte jeg. Der må findes noget bedre og efter noget research har jeg fundet Bonafides kajak styresystem. Det har tre muligheder:

  1. Fodhvilesystem, hvor fødderne kan hvile, når man padler kajakken. Det kan indstilles meget nøjagtigt og hurtigt og det er stabilt.
  2. Hurtigt kan det ændres til at styre ror.
  3. Og endelig kan det bruges til at styre en motor.

Styrevinklingen kan låses. Det kan være nyttigt hvis der er vind eller strøm, så kajakken kan holdes i en bestemt retning.

Se kajak styresystem på video

Kajak styresystemet virker meget solidt og nu har jeg bestilt det fra USA og skal teste det. Mere følger.

Installer Torqeedo Ultralight 403 med Bonafide kajak styresystem
Installer et ror på kajakken

Sidst men ikke mindst ser du her en grundig instruktionsvideo, der viser, hvordan en motor bliver installeret med styresystemet. Det virker. Ny Torqeedo motor installation og nyt styresystem. Så kan kajakken styres som en leg og dreje skarpt og hurtigt rundt.

Læs mere på Bonafides hjemmeside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.