Multe september 2003

Fra Carsten Dybkjær’s fangstjournal

 


(Klik på billedet, for større udgave)
Fangst:
Multe  3,85 kg.  64cm.
Konditionsfactor: 1,47 
Fangstdato og tidspunkt:
16-09-2003  Tidspunkt: Eftermiddag 

Fangststed: 
Fyn, Hindsholm   

Metode/agn:
– Flue – Red King  str. 6  GrønBrun  

Vind og vejr:
Let Vestlig vind, Let skyet  17 grader

Beretning:
Multerne kom ind til kysten på det aftalte tidspunkt. Dvs ved højvande og i det faldende vand dukkede de op til overfladen. Efterhånden som vandet faldt, blev haler og rygfinner tydelige, og nu kunne jeg kaste mere præcist med fluen. På et tidspunkt samlede mange sig i en en tæt stime. Det blev min chance, for så var de aggressive et øjeblik og huggede på Red King fluen.
En virkelig hård fight med tre udløb overraskede mig. Men multen var skræmt, da den huggede fem meter fra land og så mig flere gange, hvor jeg stod med solen i ryggen og så truende stor ud. På land kom den ved at jeg gik bagved den og kanede den op. For en gangs skyld savnede jeg et fangstnet. Gad vide om man ikke kan lande multen ved at gribe den i halen – den ser perfekt ud til håndlanding.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.