Multe Æbelø 2003

Multer Æbelø 2003

Multer Æbelø 2003

Fra Carsten Dybkjær’s fangstjournal

Multe Æbelø 2003
Multe Æbelø 2003
Fangst:
Multe  2,90 kg.  64,5cm.
Konditionsfactor: 1,08 Fangstdato og tidspunkt:
20-07-2003  Tidspunkt: Eftermiddag Fangststed:
Fyn, Æbelø   Metode/agn:
– Flue – Red King  str. 8  SignalrødGrøn  Vind og vejr:
Let Sydøstlig vind, Let skyet  30 grader
Multe 2003 sep Æbelø
Multe 2003 sep Æbelø

Multer Æbelø beretninger

Jeg så halen, kastede så fluen kom på kollisionskurs. Fisken fulgte efter og så mærkede jeg det tunge træk i linen. Først troede jeg ikke den var ret stor. Men da den fik øje på mig, så trak den 20 meter ud. Og så måtte jeg lægge kræfterne i for at få den indad. Den må være større tænkte jeg. Og så blev jeg lidt nervøs. Den første multe i år og langt fra land. Kunne krogholdet holde? Kunne jeg nå ind til land med den? Jeg gik derindad med multen på slæb. Nu var jeg ved at blive træt i højre armen og 6-stangen buede som en flitsbue. Men på land kom den. Smuk slank multe. De store skæl skinner i solen. Så var det tid til at nyde en Odense Classic fra Albani.
Fluen var Red King (Rødt hoved lysegrønt maraou kappe og påfugleherl krop).

Multe i første kast

Først en lang march over til Æbelø Holm. Da jeg stod på den vestlige side, fik jeg øje på en multe. Den havde fart på og svømmede langs med kysten. Jeg lagde en flue ud på kollisionskurs. Og stor var min overraskelse, da den huggede med det samme. Et kast en multe. De er ikke så svære :-). Sådan var det i september 2003 i de gode gamle dage. Fluen var Red King (Rødt hoved lysegrønt maraou kappe og påfugleherl krop).

Multe 2003 sep Æbelø
Multe 2003 sep Æbelø
Multe 2003 sep Æbelø
Multe 2003 sep Æbelø

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.