multesydfyn

Multe fra Sydfyn 2005

Multe fra Sydfyn 2005

Multe fra Sydfyn 2005
Multe fra Sydfyn 2005
Fangst:
Multe  3,38 kg.  62,5cm.
Konditionsfactor: 1,38 Fangstdato og tidspunkt:
24-08-2005  Tidspunkt: Formiddag Fangststed:
Fyn, sydfynMetode/agn:
– flue – Red Tag  str. 10  Rød Brun GrønVind og vejr:
Let Vestlig vind, Skyfrit  22 grader
Multe fra Sydfyn 2005
Multe fra Sydfyn 2005

Beretning:

Det to nogle timer at finde fiskene. Jeg så dem oppe fra skrænten. Med multefeber i kroppen, kurrede jeg ned med fare for at slide hul i mine waders. Så fandt vi en lille flok og fiskede til den en tid. Havde en multe på en Red King 15 sekunder, men det viste sig at spidsen ikke var skarp. Lidt vest for os hørte vi plask. Jeg kastede til de friske fisk og en kvitterede med at hugge rent på en lille Red Tag. Den fightede bravt og stillede sig bag en sten så jeg måtte ud og sætte mine korte bukser i blød. Jeg havde glemt at multen er så stærk en fighter. Men den kom på land.

Min fiskekammerat Claus fik lidt senere også en multe på 2,3 kilo. Fin dag!

Læs om multefluen Red King

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.