Multe fra Sydfyn 2005

Multe fra Sydfyn 2005

multesydfyn

multesydfyn

Fangst:
Multe  3,38 kg.  62,5cm.
Konditionsfactor: 1,38 
Fangstdato og tidspunkt:
24-08-2005  Tidspunkt: Formiddag 

Fangststed: 
Fyn, sydfyn   

Metode/agn:
– flue – Red Tag  str. 10  RødBrunGrøn  

Vind og vejr:
Let Vestlig vind, Skyfrit  22 grader

Beretning:
Det to nogle timer at finde fiskene. Så fandt vi en lille flok og fiskede til den en tid. Havde en multe på en Red King 15 sekunder, men det viste sig at spidsen ikke var skarp. Lidt vest for os hørte vi plask. Jeg kaste til de friske fisk og en kvitterede med at hugge rent på en lille Red Tag. Den fightede bravt og stillede sig bag en sten så jeg måtte ud og sætte mine korte bukser i blød. Jeg havde glemt at multen er så stærk en fighter. Men den kom på land.
Min fiskekammerat fik lidt senere også en multe på 2,3 kilo. Fin dag!

Efterlad en kommentar