Pattegrisen af Claus Eriksen

Pattegrisen af Claus Eriksen. Claus fra Go-Fishing og Fyggi opfandt den bedste havørredflue og Lars navngav den ‘Pattegrisen’.

Pattegrisen af Claus Eriksen

Historien om pattegrisen

https://hemmeligheder.dk/bagomfilmene/historien%20om%20pattegrisen%20del%201.html

Gul pattegris af Claus Eriksen

Claus Eriksen skriver om Pattegrisen

The perfect shrimp
Jeg fangede min første havørred på en rejeflue, og mon ikke at jeg også fanger min sidste havørred på en rejeimitiation. Det bliver dog garanteret ikke det samme reje-mønster der starter og afslutter min havørredkarrierer for over de foreløbige godt 20 skønne år jeg har fisket kystørred på flue har jeg samtidig utrætteligt arbejdet på at skabe den perfekte rejeflue. Med Pattegrisen føler jeg mig tættere på mit mål end nogensinde.

I stort set alle have over hele kloden findes rejer, og alle rovfisk elsker dem. De Skandinaviske havørreder er ingen undtagelse. Året rundt står der rejer på menuen. Jeg er bosiddende på Fyn, øen midt i Danmark omgivet af hav og rejeelskende havørreder. Faktisk udgør rejer 60 – 70 % af den kystnære ørreds fødegrundlag. Derfor er rejefluer altid et godt valg. Det har de fynske kystfluefiskere vidst siden fluefiskeri efter havørred i saltvand for alvor slog igennem for små 30 år siden. Utallige rejemønstre er kommet og gået gennem de år. I starten var det primært simple grå og brune hackelfluer ala Magnus og Red Tag Palmer der var sagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.