Sildemakrel hvordan fisker jeg dem

Sildemakrel hvordan fisker jeg dem. Det lærte jeg af to dygtige kajakpiger.

Da jeg havde trollet Dalbybugten igennem og mente den var tom. Ingen visuel kontakt med makreller i overfladen og ingen med paravan i fire meters dybde. Så sejlede jeg hen til pigerne der lå i to små kajakker ud for Bogensø. Skulle til at belære men om, at der ikke var nogle makreller i bugten.

Men så var det dem der skulle belære mig. For de lå her i deres kajakker og fangede makreller og sild på syv meters dybde. Fiskene havde de fundet på ekkoloddet og metoden var line med sildeforfang roligt op og ned. 1 – 0 til dem og tak og gode tips. Sildemakrel hvordan lærte jeg af pigerne.

Sildemakrel er kun et år gamle

Næste aften lykkedes det så at gøre dem kunsten efter. Tre små makreller, såkaldte sildemakreller dvs et-års makreller . De større på 40 cm er tre-års makreller. De viste sig som sorte prikker op fishfinderen nede ved bunden. Denne gang helt inde i bugten.

Sildemakrel hvordan i overfladen

Et par dage efter ved solnedgang var sildemakrellerne oppe i overfladen. Med beskedne plask i forhold til deres større søskende gav de sig til kende. Og jeg fik da en på en lille sildeflue størrelse 8 med let dressing. Men andre ville ikke hugge. De gik efter noget småt i overfladen – men hvad. Måske skal jeg bruge endnu mindre fluer – hvem ved?

Fralandsvind fra øst. Husk det nu . De er som regel ved kyster med fralandsvind . Som vesterhavsfiskerne har belært mig om.

Sildemakrel hvordan fisker jeg dem

Makrel fiskeri erfaringer.

Læs om grej til makrelfiskeri

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.