Undslupne regnbuer på Vestsjælland og Fyn

Mange regnbuer er sluppet ud af burene i den sidste tids stormvejr.  I den første tid er de naturligvis at finde i Musholm bugten, men senere bevæger de sig langs kysten og går ind i havne og vige. De ynder at gå på lavt vand. Nogle gange helt lavt vand på en snes centimeter. Jeg talte med nogle fiskere der havde været i Musholm bugten for et par dage siden uden at se noget, så det er i de nordligere og sydligere vige, de skal findes. Også på Fyn kommer der flere og flere meldinger fra Fynshoved i nord til Langeland i syd. Pludselig snubler man over dem i strandkanten.

Jeg var i Slipshavn lige efter den sidste december storm og der var fiskene blæst bort ud på det dybe. De var nok bange for at blive skyllet op på land, men efterhånden kommer de vel ind igen.

Minder fra før ‘Bodil’ skræmte regnbuerne væk fra kysten.

Undsluppet og fanget
Undsluppet og fanget

 

Joe fra Go Fishing og Lars Fabrin havde succes med fangst af regnbuer .

 

 

 

Thomas Graversen skriver i sin blog: Da min fiskemakker aldrig havde været på Sjælland og fiske, besluttede vi os for en hurtig tur til vestsjælland for at fiske regnbuer.

De første steder vi prøvede så vi fisk, men vi kunne ikke få dem til at hugge på vores agn. Derfor valgte vi at køre til en af de “sikre” pladser efter et regnbueudslip, nemlig en af de mange fjorde der ligger på Sjælland. Her var der massere af fiskere, så fiskene burde også være her.

En fisk har taget den lille flue.

Læs mere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.