Havørred i september

Havørred i september

Fangst:
Havørred  2,70 kg.  61cm.
Konditionsfactor: 1,19 

Fangstdato og tidspunkt:
18-09-2003  Tidspunkt: Eftermiddag 

Fangststed: 
Fyn, Hindsholm   

Metode/agn:
– Flue – Magnus  str. 10  

Vind og vejr:
Let Sydvestlig vind, Skyfrit  21 grader

Beretning:
På jagt efter multer så jeg nogle havørreder i overfladen. En lille flue fristede den dejlige ørred. En rigtig god fight som 60 cms fisk giver, hvor den svømmede rundt om mig og trak line af hjulet i nogle små stærke udløb. Min nye stang har nu fanget både en multe og en ørred – så den kan godt fange fisk!
Havørred i september

Havørred i september

Fangst:
Havørred  1,00 kg.  43cm.
Konditionsfactor: 1,26 
Fangstdato og tidspunkt:
25-09-2002  Tidspunkt: Aften Fangststed: 
Fyn, Bøgebjerg   

Metode/agn:
– Flue – Mudler  str. 12  BeigeGrønSølv  

Vind og vejr:
Let Nordvestlig vind, Let skyet  17 grader

Beretning:
Fangede først en undermåler på Magnus flue. Så fulgte en stor fisk efter fluen helt ind til land. Havde en hug og så i skumringen fik jeg den første efterårsørred på lys muddler. Huggede i nedslaget!
Fangst:
Nultur… :o(    Dato og tidspunkt:
19-09-2002 Sted: 
Fyn,    Metode/agn:Vind og vejr:
Vindstille Vestlig vind, Skyfrit  8 grader
Beretning:
På hjørnet. Jeg fiskede med Flash 9. Helt inde under land reagerede en fisk. Senere så jeg den vælte i overfladen (multe?) da jeg var gået ud på sandbanken. Jeg havde et hug af en målsfisk (havørrede) lidt sild. En god strømkant, men kun lidt strøm. Måske var det overstået. Jeg kom 6.30 lav vandskifte 6-7

Efterlad en kommentar