Multe juli 2006

Multe august 2006

Multe august 2006
Multe august 2006

Multe august 2006

“Petri heil” sagde de søde tyske cyklepiger jeg mødte ved stranden. Det betyder “knæk og bræk” og refererer til apostlen Peter, der efter et tips fra Jesus fangede så mange fisk, at båden var ved at synke. Og de tyske pigeres lykønskning hjalp.
Multerne var aktive hen over revet. De åd noget i overfladen og det er en ønskesituation for enhver multefisker. Når du kan se deres brede ryg, flotte rygfinne og haleror pløje overfladen i en hidsig kredsen efter føde. Så er det tid at lægge fluen på kollisionskurs. Og den lille Red King størrelse 8 kunne multen ikke stå for. Jeg fik muskelbundtet at mærke. Den gik ned i nogle tangbuske og jeg måtte ud på dybet og hælde vand i waderserne. Fik den op til overfladen igen gik med den som en lille hidsig terrier foran mig fik den kanet op på land. 0,23 forfanget holdt. Og synet var pragtfuldt af den fede fisk med undtagelse af et slemt ar fra et garn.

Knuden holdt ikke

Den næste fisk der huggede havde samme kaliber, men den fik sin frihed, da den vristede krogen af linen. Holder et duncan loop ikke til en tung multe? eller havde jeg en vindknude – det er utilgiveligt.

Fangst:

Multe  4,30 kg.  69cm.
Konditionsfactor: 1,31Fangstdato og tidspunkt:
29-08-2006  Tidspunkt: EftermiddagFangststed:
Fyn, NordøstfynMetode/agn:
– Flue – Red King  str. 8  GrønRød

Vind og vejr:
Let Vestlig vind, Let skyet  19 grader

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.