Hønseæg flue til regnbueørred

Hønseæg

Hønseæg en eggfly til regnbueørreder. Fluen skal ligne en foderpille. Den er beregnet til undslupne burhøns, som kender lyden og udseendet af foderpiller. Kan også bruges til nyligt udsatte ørreder i put and take sø. De er jo også vant til at blive fodret med foderpiller.

Fluen kastes ud til sete fisk. Der lyder et plop pga belastning. Fluen skal ikke indtages, men have lov til at dale ned – dead drift.

Fluen gav fire regnbueørreder ved Enø i oktober efter udslip ved Vordingborg. Udslip af regnbueørred 2023

Bestil fluen

6 stk. for 200 kr. + 32 kr. i porto. Send din adresse på SMS eller Messenger og betal med mobilpay til 3166 9998

Bindevejledning til fluen

Udslip af regnbueørred 2023
Udslip af regnbueørred 2023. De kan fanges med Hønseæg flue

Fluer til de mætte, de aktive og de svære regnbueørreder

Andre fluer til burhøns – regnbueørred

  1. Første periode. Når regnbuerne lige er sluppet ud i friheden, så trækker de hurtigt langs kysten. Men i de første dage kan de være så mætte og forvirrede, at de ikke tager føde til sig. Det oplever vi ved udslippet den 11. november 2022. Måske kan en foderpilleflue som Hønseæg dog narre dem.
  2. Anden periode. Men efter en tid begynder det sjove. Da begynder de ret ukritisk at tage små fluer fisket langsomt foran flokkene. Det er de fluer jeg kalder fluer til aktive burhøns. Det kan være krible krable fluer med gummiben. Jeg bruger Fyggi med gul ryg og gummiben.
  3. Den tredje periode er der hvor de er blevet til vildfisk. Nu spiser de naturlig føde med mere naturlige farver og størrelser. Så kan de blive svære og selektive ligesom havørreder i perioder. Nu er almindelige kystfluer i små størrelser som krebsdyr og rejefluer egnede.

1 kommentar til “Hønseæg”

  1. Pingback: Udslip af regnbueørred 2023 - Via Fishing

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.